weby pro nejsevernější čechy

Horké prázdniny tradičně ukončila Nádhera na Klíši

Je to už stálice a jistota v samém závěru prázdnin (nebo na startu nového školního roku, chcete-li) – ve Vrchlického parčíku na Klíši rozjely Promyky (Míša Valášková, Oli Jarolímková, Lucka Melničáková) a spříznění přátelé a pomocníci radostné setkání příznivců komunitního festiválku NÁDHERA. Letos pojedenácté a v příjemném letním počasí (navzdory nástupu meteorologického podzimu).

Hudební program tentokráte obstaraly regionální muzicírující partičky –  portovní Monika Bublíková s kapelou, stále lepší, příjemně melancholická Meluzína, výborné underground-punkové Merbo Trubky z Merboltic, Taši Delé a pocta Navarce a závěr jako vždy obstaral svým tanečním setem ústecký Laurent Garnier aka DJ D.Mouse aka pan ředitel Plch.

Dobroty všeho druhu a ve všech možných skupenstvích nabízely spřátelené lokální podniky Špajz – bezobalový obchod, Manu Čoko, Žumpa Pivnice, Pivovar Středohoř, Ústecká Pivotéka, Vinný domeček, Hranolka boys s belgickými hranolky  a exotické dobroty Frederica Sukami.

Mimohudební program obstarala Kačka Pokorná z TJ Sokol Ústí (cvičení), 1.oddíl Oty Hanzlíčka Junák Ústí (hry a dovednosti), Dobrovolní hasiči Střekov, Oli Jarolímková se svou dílničkou pro šikovné ruce. K celkové pohodě přispěla Knihovna Ústeckého kraje a především stovky návštěvníků.

A samozřejmostí je vždy i charitativní sbírka a výtěžek, i tentokráte pro Centrum pro náhradní rodinnou péči.

Velké poděkování sponzorům – Statutární město Ústí nad Labem, Zdeněk Ciboch Re/max G8 Reality, Spolchemie, Surgipa Medical, MKM Projekt, ESP Holding a.s. DĚKUJEME!

Tak zase za rok na setkanou!

(foto autor)

 

Tagy